Tilbage til Great River Road forside

Colombia TN til Nashville TN
Hjemrejse

Den 27. september 2019

Vi gav os god tid denne morgen, vi skulle rejse hjem om aftenen, og havde ikke ret meget på programmet, inden turen til lufthavnen.

  

Kufferterne blev pakket til hjemrejsen, og efter morgenmaden, som ikke var noget særligt, fik vi os pakket færdig, og tjekkede ud fra det sidste hotel for denne ferie.
Vi kørte ud til Natchez Trace Parkway, og kørte på vejen samme sted, som vi havde forladt den dagen før. Vi manglede 37 mi. for at komme til afslutningen på vejen, hvilket var vores hensigt denne dag.

       

Undervejs kom vi forbi nogle gamle biler, mon ikke denne er en af de første modeller af en mobilhome.

   

Dagens første stop på Natchez Trace Parkway var ved Water Valley Overlook.

   

Træerne var begyndt at få efterårsfarver.

   

Vi holdt ind ved Tennessee Valley Divide, der tidligere var skillelinjen mellem staten Tennessee og Chickasaww nationen mod syd.

   

Det næste stop var ved War of 1812 Memorial, der mindes de soldater der gik på den gamle Natchez sti til og fra krigen under den britisk-amerikanske krig 1812-1815.

       

   

Vi kørte ud til enden af vejen, det vil sige, vi kørte ned til hovedvej 100 og op på vejen igen, vi var ikke helt klar over, om det var det rigtige sted, eller om vi skulle have holdt til venstre et sted, og så var kommet til et blindt spor.
Vi kørte tilbage af Natchez Trace Parkway, ved Birdsong Hollow holdt vi ind for at tage et billede af Double Arch Bridge, som vi tidligere havde passeret.

   

Derefter kørte vi over broen og ned på vejen for at se den nedefra. Det var nu ikke særligt nemt at se den, da der var vokset en del træer op tæt på den.

   

   

Tilbage på Natchez Trace Parkway kørte vi et stykke tilbage til Garrison Creek, hvor der var et bord, vi kunne benytte til vores picnic.

      

Da vi kom derhen, stod cyklisterne fra Californien der, de var ved at gøre klar til at cykle det sidste stykke på vejen. Vi fik atter en lille snak med dem, inden de cyklede videre.

   

Vi fejrede, det var sidste gang i denne omgang vi skulle spise på den måde med en dug på bordet.

       

Efter frokost sagde vi farvel til Natchez Trace Parkway og kørte direkte til lufthavnen. Dog tankede vi lige benzin, da vi var forholdsvis tæt på lufthavnen, denne gang undlod vi at vaske vinduerne.

Bilen blev afleveret, vi havde kørt i alt 7.340 km. i løbet af den tid vi havde haft den, det var 5 km. mere end på vores tur året før, men i år havde vi lidt flere dage til det.
I gennemsnit 319 km pr. dag.

Denne dag kørte vi 188 km. og maksimum temperaturen var 33 C

      

Thorkild skaffede mig noget varmt vand, så jeg kunne lave mig en kop te.

Han fik sig selv en velfortjent øl.

   

Aftenhimmel set fra terminalen i Nashville.

Dreamlineren som vi skulle flyve med tilbage til Europa.

   

Om bord på flyet fik vi først lidt at drikke.

Lidt senere var der aftensmad.