Tilbage til Great River Road forside

Svendborg - København - Heathrow - Nashville

Den 3. september 2019

Allerede den 3. september tog vi hjemmefra. Thorkild var inviteret til pensionistfrokost i sit tidligere firma i København, så vi kørte begge derover, og overnattede på et hotel nær lufthavnen.

   

Vi forlod et opgravet vænge. De var i gang med at skifte fjernvarmerør i området, dette job skulle gerne være næsten færdig, når vi atter ville returnere sidst på måneden.

   

Jeg (Lønne) tjekkede ind på Park Inn by Radison, og efter nogle timer senere kom Thorkild og holdt mig med selskab.

       

Den 4. september 2019
Vi nød, at vi ikke skulle så tidligt op, for at nå i lufthavnen inden afrejsen.

   

Efter morgenmaden tjekkede vi ud fra hotellet og kørte til parkeringen ved lufthavnen.

  

I lufthavnen var vi gennem alt det sædvanlige med security, paskontrol og lignende. Dog fik jeg lige en ekstra kontrol af mit pas da vi gik gennem paskontrollen.

Vi fløj syd for Fyn, Svendborg og Tåsinge.

   

Vi ankom for tidligt til Heatrow, men der var kø for at lande, så vi måtte kredse lidt, inden vi så landede planmæssigt.

   

For en gangs skyld skulle vi ikke skifte terminal, vi kunne nøjes med at tage toget ud til B-sektionen i terminal 5, hvor vi var landet.

Vi skulle for første gang flyve med den nye Boeing Dreamliner, den skulle efter sigende være 20% mere effektiv end de gamle fly.
Da vi skulle boarde flyet, viste det sig, at der stod ssss på mit boardingkort. Det betød, at jeg var udtaget til et ekstra sikkerhedstjek. Det bestod i, at både jeg og min bagage blev testet for et eller andet der var ulovligt. Selvfølgelig gik jeg gennem testen uden problemer.

      

   

Efter at have været gennem paskontrol mv. i Nashville, fandt vi Avis og fik udleveret en bil. Selv om vi hvert år bestiller en bil i samme segment som tidligere, så bliver de åbenbart større og større for hvert år. Denne gang fik vi en kæmpestor bil, med automatgearet placeret i et ratgear.

       

Bilen var en GMC Yukon XL SLT, V8 med 355 hestekræfter og 4-hjulstræk.

Det hotel vi havde bestilt for den første nat, lå meget tæt på lufthavnen, så efter en kort køretur, kunne vi tjekke ind, og prøve på at finde os selv efter en lang rejsedag.

   

   

2 km. i Nashville