Tilbage til det nordvestlige USA forside

Ocean Shores - Seattle - afrejse fra USA

Torsdag den 17. september 2015

      

Hver morgen var fjernsynet tændt, der hvor vi spiste morgenmad. Denne morgen sagde de i vejrudsigten, at dette var den sidste sommerdag, så det var vel meget passende at rejse hjem. Vi kunne nu sagtens have fundet på noget at lave yderligere nogle dage, men vores flybilletter ”sagde”, at nu var tiden kommet, hvor vi skulle rejse tilbage til Danmark igen.

Vi tankede bilen, og kørte til lufthavnen i Seattle, hvor vi skulle aflevere bilen.

        ,

   

Nærmere Seattle fyldte vi lige benzin på igen, den skulle nemlig være godt fyldt inden afleveringen, idet det kostede 10 $ pr. gl. at få den fyldt op.

   

   

   

Det gik fint med at finde det rette sted, hvor bilen skulle afleveres.

       

Afleveringen var meget effektivt, der stod en del personer for at tage imod biler, der kom ind. De scannede bilen og tjekkede for skader. Når man så var klar til at sige farvel til bilen, lagde man blot nøglerne på instrumentbordet, og det var så det.

      

   

Vi tog en elevator op på 5. sal, hvorfra der kørte shuttle busser til lufthavns-terminalen.

   

Så var ringen sluttet. Vi var atter tilbage i Lufthavnen i Seattle, efter tre fantastiske uger, med masser af gode oplevelser.

   

Da vi kom til terminalen, fik vi tjekket ind, og så måtte vi lige vente nogen tid, inden bagageindleveringen for Iceland Air åbnede.

 

 

Da bagagen var afleveret, kom vi ekspres gennem security. Jeg skulle ikke engang have PC og væsker op af tasken. Vi har aldrig oplevet det sådan før.

Vi tog med toget ud til terminal S, der skulle vi flyve fra. Vi havde 4 timers ventetid, så vi var glade for, at vi havde tilladelse til at gå i loungen. Der er det altså noget mere behageligt at sidde, end ude i terminalområdet.