Tilbage til det nordvestlige USA forside

Seattle - Cle Elum

Den 29. august 2015.
Vi havde stadig jetlag i kroppen, så vi vågnede tidligt, men fordrev tiden med Internettet, dagbog samt læsning i et par timer inden vi stod op.

       

Efter morgenmaden pakkede vi bilen, det var blevet tid til at forlade Seattle. Der var ellers mange ting, vi gerne ville have set i byen, men det var der ikke planlagt tid til på denne ferie.

   

Vi skulle nu til Cle Elum. En by øst for Seattle, hvor vi skulle mødes med nogle af Thorkilds familie. Thorkilds bedstemor havde to brødre, der flyttede til USA, den ene flyttede til Oklahoma og senere til Walla Walla i Washington. Det er efterkommere fra ham, vi har været i kontakt med i nogle år, og som vi nu skulle møde.

Vi have året før, da vi var i det østlige USA købt en GPS, så med hjælp fra den, blev vi guidet helt problemfrit ud af byen. Så var det ellers bare om at køre derudaf. Efter et par forsøg fandt Thorkild også ud af, hvorledes han skulle bruge autopiloten. Det havde nu været rart med en instruktionsbog. Vi kunne ikke finde ud af, at åbne alle dørene i bilen, så når Thorkild havde åbnet hans dør, skulle han ind i bilen for at åbne de andre. Men heldigvis havde vi fundet en manual på Internettet, så det problem fik vi også løst den næste dag.

   

      

   

   

Vi fandt ud til hytten i Cle Elum, og så var der en masse nye mennesker, vi skulle forsøge at holde rede på. Heldigvis var der lavet navneskilte, det gjorde det lidt lettere.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Efter frokosten kørte vi ind til byen, for at tjekke ind på motellet.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Root beer på is.

   

       

Efter aftensmaden samledes vi alle til et gruppebillede.

Jeg havde gennem hele dagen forsøgt at fotografere alle enkeltvis samt deres navneskilt, så jeg kunne finde ud af, hvem der var hvem, også når vi kom hjem.

Efter gruppebilledet stillede de enkelte familier op til fotografering, desværre fik jeg ikke alle, idet jeg på et tidspunkt skulle ind i hytten efter et nyt kort til kameraet.

   

   

Alle tog billeder af at alle tog billeder...

Der var enkelte der var kørt hjem efter gruppebilledet. Resten samledes i stuen, og der blev talt en del om familien. Thorkild fortalte lidt om Sønderjylland og familien derfra i perioden 1864-1920. Og der blev udvekslet minder om Hans og Ninni, der var kommet fra Danmark og Norge til USA, samt den første generation der var født i USA. Vi kunne ud fra fortællingerne høre, at den danske humor var taget med til USA.

   

       

Joyce Russ Hal Judy
Elaine Shane Douglas Regan

   

   

   

 
Jessie og Valerie skulle være kommet, men blev forhindret.

David Janet Calvin Marilyn
 
Jen Carl Ronald  

   

Karin


Chris Kim Jim Bryan

       

   
Tom   Tina  

Birger er en bror til Ninni

,
Richard Christina Katie Janie
       
       

Catherine er en søster til Hans

 
Thorkild