Tilbage til det nordvestlige USA forside

Afrejse, mellemlanding på Island

torsdag den 27. august 2015
Så var det endelig blevet vores tur til at holde ferie. Det er sent på sommeren vi holder vores ferie, så når det bliver vores tur trænger vi gerne hårdt. Men det er en stor fordel, at den travlhed vi mærker, når vores kollegaer holder ferie, er bag os, når vores ferie starter.

   

Vi skulle først flyve over middag, så vi stod op, samme tid som en almindelig arbejdsdag. Vi var da også klar i meget god tid, så vi lige kunne slappe lidt af.

        

Thorkild venter på den taxa, vi havde bestilt til at hente os.

   

Vi havde valgt at tage med Svendborgtoget til Odense, og der skifte til et tog der kørte helt ud til Lufthavnen i Kastrup.

       

        

Vi skulle flyve med Icelandair, og havde valgt at flyve på Economy Comfort Class, så var maden betalt, vi ville få lidt mere benplads end almindelig Economy Class, samt to personer ville få tre sæder med det midterste sæde ”blokeret” med et lille bord.
Vores flybillet gav os også ret til at gå i loungen i Lufthavnen, så da vi havde fået vores bagage tjekket ind, gik vi derop, fandt et par gode stole og lidt at spise. Det er en mere behagelig måde at tilbringe tiden i Lufthavnen på, end at opholde sig i afgangsområderne.

       

Da vi skulle om bord på flyet, viste det sig, at vores sæder var blevet opgraderet til Buisnes Class sæder, det gav ekstra brede sæder og masser af benplads, det var virkelig dejligt.

       

   

   

Vi skulle mellemlande på Island, vi syntes det var ret praktisk, fremfor først at flyve i en anden retning til en lufthavn i Europa, og derefter at flyve over Island til USA.
Den første flyvetur tog 2 timer og 15 minutter.

   

   

Jeg har aldrig været så tæt på Island før, så jeg tog en masse billeder under indflyvningen.

       

   

   

   

Det er skyggen af ”vores” fly, der kan ses her.

       

   

       

Vi havde ca. to timer, til vi skulle flyve videre til Seattle; så vi gik ned i loungen, hvor vi slappede lidt af og der var en buffet, hvor vi kunne forsyne os. Kvaliteten var lige en gang bedre end loungen i København.

Det næste fly vi skulle med, holdt lidt fra terminalen, så vi skulle med en lufthavnsbus hen til flyet. I dette fly, fik vi de tre sæder som bestilt, og masser af benplads.

       

   

   

Da vi kom over Grønland, kunne vi lige se lidt af landet/indlandsisen.

   

   

   

Staten Washington havde, i en del tid inden vi rejste, været plaget af mange skovbrande, et par steder fløj vi nær nogle skyer, som vi havde mistænkt for at indeholde røg fra nogle af disse brande.

    

   

Den 23. august 2015.

  

Indflyvningen til Seattle.

  

  

   

   

I lufthavnen i Seattle, gik det meget ”glat” med at komme gennem alle formaliteterne, og en time efter flyet var landet, satte vi os i en taxa, for at køre til hotellet.

   

   

Da vi lige havde fået installeret bagagen, gik vi ud i byen, og købe lidt frugt, så vi kunne klare os til næste morgen.