Tilbage til De Vestindiske Øer forside

St. Croix – Miami

Fredag den 19. februar 2010.

Formiddagen er til fri disposition og kan evt. bruges til afslapning og måske de sidste indkøb inden det er tid til at tage afsked med St. Croix og herlige Caribien. Deres rejseleder vil informere Dem nærmere om mødetid og sted. I bus kører vi til lufthavnen. Fra St. Croix kl. 18.25 med American Airlines til Miami, hvor vi ankommer ca. kl. 20.25.
Indkvartering og middag på Deres hotel.

       

Så var det blevet store pakkedag. Derudover havde vi planlagt lidt snorkling inden værelserne skulle forlades kl. 12.00, men det var blæst op, så vandet var uroligt, så vi aflyste. Vi havde igen været heldige med vejret, at der var stille dagen før, da vi var på båd-snorkletur.

Thorkild havde dagen før reddet sig en "snorkleryg".

   

Klik på billedet for at se Mette Wuns dykker.

   

   

Vi slappede lidt af, fotograferede pelikaner og slappede lidt mere af. Kl. 12.00 forlod vi værelset, alt bagagen blev samlet på et værelse, så vi ikke skulle slæbe rundt på det.

   

   

Klik på billedet for at se 2 x Mette Wuns der dykker.

       

   

   

   

Thorkild gik en lille tur i området ved hotellet.

   

   

       

   

   

   

Kolibri.

   

   

Da Thorkild kom tilbage, gik vi i restauranten for at få lidt frokost. Imens vi ventede på maden, kunne vi så fotografere lidt flere pelikaner.

   

   

Det er Buck Island, der ses i baggrunden.

   

   

Der kom 6 taxier for at køre os til lufthavnen, den vi kørte med kørte forrest. Han var lidt nølende med at køre, og da vi kom til en lysregulering, stak han hovedet ud af vinduet, for at tale med chaufføren i bilen bag os. Derefter spurgte han, om vi skulle til lufthavnen - han vidste åbenbart ikke, hvor han skulle køre hen.

Vel ankommet til lufthavnen fik vi tjekket ind, vi ventede ca. 1 time inden vi gik gennem security. Vi fik handlet de sidste postkort og fik "læst" telefonbogen. Der findes ingen Jessen eller Hundebøll på nogle af øerne. Der kom lige en ordentlig regnbyge, heldigvis var vi i tørvejr.


Klik på billedet for en lille regnvejrsvideo.

   

Kl. 18.20 - 5 min. før planlagt  - lettede vi fra St. Croix, der var god plads i flyveren.

   

Efter 2½ time i luften kunne vi se Miami i aftenlys, et fantastisk flot syn, men desværre ikke til at fotografere. Vi landede i en kæmpelufthavn, stor og noget mere hektisk end den vi havde forladt på St. Croix. Vi gik langt for at komme til vores bagage, og da alle havde fået deres bagage, gik vi udenfor, hvor vi ventede lidt tid på vores bus til hotellet.

   

Det tog ca. ½ time at køre til hotellet, vi fik vores værelser og gik ret hurtigt ned for at få vores sene aftensmad.