Tilbage til De Vestindiske Øer forside

Afslapningsdag

Onsdag den 17. februar 2010.

Dagen til fri disposition.
Snak eventuelt med vores rejseleder, som kan være Dem behjælpelig med udflugtsmuligheder. Der arrangeres en sejltur for De der måtte ønske at se solnedgang fra vandsiden. Aftenen til fri disposition og middag for egen regning.
En afslapningsdag. Vi tog med fællestaxi ind til byen kl. 9.30. Efter en lille tur i byens boghandel, der ligger i den ene ende af vejerhuset, gik vi op til fortet for at se nærmere på det.

   

   

   

   

    

Detentionsceller, blev indtil 1848 brugt til bortløbne slaver, derefter til detention, mest for offentlig drukkenskab. Der er 4 af disse celler i forskellige størrelser afhængig af vinklen op til trappegangen på 1. sal.

   

   

   

   

Fangehul, blev brugt til alvorligere forbrydelser/fængslinger af længere varighed. Vinduesåbningen var oprindeligt kun 22 x 22 cm. De blev udvidet i 1835.

   

   

 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

       

   

  

   

Rende til indsamling af regnvand.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Toldboden.

   

Derefter gik vi et par butikker, fik handlet lidt, fandt et posthus, hvor vi kunne købe frimærker og videre tilbage til boghandlen, hvor vi købte et vægkort over Caribien. Der fik vi samtidig en quater med motiv fra USVI. Til slut fandt vi et sted, hvor Thorkild kunne nyde et par øl, imens Lønne skrev de sidste postkort, der blev sendt. Det skulle senere vise sig, at det tog nøjagtig en måned for disse postkort at komme frem.

Kl. 13.00 vendte vi tilbage til hotellet med en fælles taxi, der lånte vi snorkleudstyr på hotellet, og ret hurtigt begav Thorkild sig i vandet for at se på fisk. Senere fulgte Lønne efter - det er bare helt fantastisk at snorkle og se på livet under havoverfladen, og tænk - når Lønne får snorkleudstyret på ansigtet kan hun pludselig flyde, det har hun aldrig kunnet før.

Kl. 16.27

Kl. 18.15

Til aftensmaden havde vi bestilt Vestindisk menu, med bl.a. konkyliefrikadeller.