Tilbage til USA Sydvest forside

Phoenix

Den 2. september

   

Dagen var afsat til afslapning ovenpå den lange rejsedag, derudover skulle Thorkild lige sætte sig ordentlig ind i bilen (vi havde fundet instruktionsbogen), og så skulle vi have handlet lidt fødevarer ind.

      

Thorkild gik en rekognosceringstur, og fandt spisesteder og et supermarked i gåafstand fra hotellet. Vi gik en tur til supermarkedet og fik handlet ind til frokost de næste par dage. Mandag var der nemlig Labour Day, og de fleste butikker ville da være lukket.

   

   

Lidt billeder til min nummerpladesamling:  Nummerplader USA

   

   

Frokost

       

Phoenix er USA's 6. største by. Det er en meget åben by. Den har godt nok 1,615 (2016) millioner indbyggerne, men den strækker sig over et areal på 1.338 km2 til sammenligning har København 583.525 indbyggere (2015) og strækker sig over 88,25 km2

   

Vi kørte en tur til Hole in the Rock, et udflugtsmål i byen.

   

   

   

   

   

   

   

   

Også denne dag var der omkring de 40 graders varme. I hullet var der en del vind, så det var behageligt at blive kølet lidt ned. Heldigvis var luftfugtigheden kun omkring 55, så det var ikke så ubehageligt med de høje temperaturer.

  

   

   

   

   

Vi besøgte også lige SAS Fabrics, hvor jeg købte lidt stof og sytilbehør.

   

   

   

Aftensmaden købte vi hos en sports bar i nærheden af hotellet. Fra Thorkilds plads kunne han se 25 tændte fjernsyn (samt 1 slukket), de viste minimum 7 forskellige sportsprogrammer. Derudover var der mindst 8 fjernsyn mere inde i restauranten. Udenfor var der også flere fjernsyn.

       

   

   

42 km.