Tilbage til USA - The Wild West forside

Udrejse Billund-Denver

1. dag. Udrejse. Du møder Gislevs rejseleder i lufthavnen og flyver via Frankfurt/London mod USA. Afrejse fra København er også muligt, spørg ved bestilling! Ankomst til Denver i staten Colorado samme dag. Transport til pænt hotel for 2 nætter, hvor der venter en velkomstmiddag.

Mandag den 5. september 2011.
Kl. 5.00 ringede vækkeuret, og vi gjorde os klar til en ferietur. Kl. 6.30 startede vi "Flugten til Amerika", flugten fra det danske vejr og valgkampen.

Vi kørte til Billund, hvor guiden Solveig stod og tog imod os. Vi kendte godt Solveig, idet hun også var guide, da vi 1½ år tidligere var på de tidligere Dansk Vestindiske Øer.

   

Efter selv-tjek-in, bagageaflevering og security var der en god 1½ times ventetid, inden vi begav os til gaten med det ventende fly, der skulle føre os til Frankfurt.

   

Vi blev en del forsinket, så i Frankfurt gik vi direkte til gaten og stod der kun kort, inden vi gik ombord i flyet. Det var så en lang flyvetur på ca. 9½ time. Undervejs fik vi varm mad 2 gange.

   

   

   

Kl. 16.00 landede vi i Denver (midnat dansk tid) - vi skulle samles, umiddelbart da vi var kommet af flyet - da manglede vi to personer. Efter lidt venten kunne Solveig konstatere, at flyet var tomt - og det viste sig så, at de var gået i forvejen.
Næste samlingssted var i bagagehallen, når vi havde fået bagagen. Der manglede vi fire personer... Efter lidt venten gik Solveig rundt og ledte efter dem, men de var der ikke - vi gik så gennem tolddeklarationsområdet, og der udenfor stod de fire savnede personer.

   

Nu kunne Solveig så ringe efter vores bus, og efter nogen ventetid kom den, og kørte os til vores hotel inde i Denver.


Lufthavnen i Denver.

25 km.

Vi fik et stort hjørneværelse med vinduer til to sider.

       

       

Kl. 19.29 mødtes vi i receptionen, for at gå samlet til hotellets restaurant, hvor vi endnu engang skulle have varm mad.

   

Udsigt fra vores hotelværelse.