Tilbage til Sri Lanka - Elefanter og Paradis forside

Hikkaduwa

DAG 12 | HIKKADUWA |
Afslapning og oplevelser på egen hånd
Oven på en begivenhedsrig rundrejse er dagen i dag afsat til at man i ro og mag kan fordøje de mange nye og anderledes indtryk, vi har mødt på vores rejse. Slap af ved swimmingpoolen eller på stranden, gå en tur på det lokale marked, eller tag på snorkel- eller dykkertur til det nærlig-gende koralrev med de mange farvestrålende fisk. Forkæl dig selv med en gang massage og et spa besøg, besøg skildpaddefarmen i Kosgoda, få et gensyn med Galle, besøg månestensminerne i Meetiyagoda eller Singharaja skoven. Mulighed-erne er mange og rejselederen står naturligvis til rådighed med gode råd og idéer.
Der er denne dag inkluderet morgenmad og aftensmad.

Onsdag den 15. februar 2012.
Vi valgte at sove længe, og stod først op kl. 700.

Det småregnede, så efter morgenmaden tilbragte vi noget tid på vores altan.

   

Da det tydede på, at det var blevet tørvejr, tog vi badetøjet på og snorkle udstyret m.m. i en taske og begav os ned til stranden. Vi gik hendad stranden mod nord, der havde vi hørt, at der skulle være godt at snorkle.

   

   

   

   

   

   

   

   

Thorkild var først ude et sted, og så nogle farvestrålende fisk. Men inden det blev Lønnes tur (vi skiftedes til at blive ved vores ting på stranden) fik vi at vide, at det var endnu bedre længere oppe af stranden.

   

Det viste sig at være et fantastisk sted at snorkle. Allerede lige i vandkanten svømmede vi i store stimer af fisk, mange forskellige, den ene mere farvestrålende end den anden.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Nede i dette hul lå en fisk på lur.

   

Vi var på stranden et par timer, og blev så enige om, at det nok var bedst at trække ind i skyggen i den værste middagssol.

   

Vi gik ud i byen for at finde et sted, hvor vi kunne købe vores frokost.

   

Vi spiste på Moonlight Restaurant.

Efter frokosten slappede vi af på værelset en times tid. Det viste sig, at jeg allerede havde reddet mig en snorkle ryg.

   

   

Sidst på eftermiddagen gik vi atter hen for at snorkle. Der var på dette tidspunkt ved at være max højvande, vandet var derfor mere uroligt, og det var knap på godt at snorkle som om formiddagen.