Tilbage til Nord-Central USA forside

Bloomington - Mall of America

Søndag den 28. august 2016
Vi blev begge vågen alt for tidligt, men der går jo altid nogle dage, inden vi vænner os til tidsforskellen.

  

Morgenmaden på hotellet var efter amerikansk hotelstandard en rigtig god morgenmad. Vi forventer ikke at få bedre på nogen af de andre hoteller resten af ferien.

   

Lidt op af formiddagen gik vi en tur rundt om hotellet. Jeg fik lidt billeder til min nummerpladesamling.

   

       

       

Vi boede meget tæt på Mall of America, der er USA's største indkøbecenter og et af de største i verden. Der er ca. 520 butikker og 50 restauranter i centeret fordelt over 4 etager.
Vi havde besluttet, at denne dag skulle være afslapning, foruden et besøg i Mall of America.

   

Hotellet havde en bus, der en gang i timen kører over til Mall of America og retur. Vi syntes det var lidt omsonst at tage med den, når centeret ikke lå længere væk. Jeg fotograferede lige den korte gåtur derover.

  

Lige over til gangbroen.

   

Op ad trapper eller med elevator op og over gangbroen.

   

Gennem en parkeringskælder og en åben parkeringsplads.
Og så var vi der!

   

Da vi kom ind i centeret, lå Legos butik lige for næsen af os. Man bliver jo lidt stolt som dansker, når man ser, hvor populær Lego er rundt om i verden.

   

   

      

Lige udenfor butikken var et område, hvor børn kunne bygge med legoklodser.

En plantegning over en af etagerne i centeret. Lige midt i centret ligger et stort forlystelsesområde, med flere forskellige forlystelser. Lidt vanvittigt, men samtidig også fantastisk. Amerikanerne kan virkelig sådan noget.

   

   

   

       

   

   

Der var masser af aktiviteter rundt om os og over os. Vi var ankommet lidt før butikkernes åbningstid kl. 11.00 så der var ikke mange mennesker, men da vi gik derfra ca. 4 timer senere, var der kø for at prøve flere af forlystelserne.

   

Der gik lidt Danmark i den for os.

   

Vi gik rundt og så på butikker, og fik købt både noget impulsivt og noget der var planlagt hjemmefra. Til frokost fandt vi os et sted, hvor vi kunne købe lidt at spise. Det var nu ikke svært, der lå mange restauranter samlet i et stort område.