Tilbage til Rodrigues og Mauritius forside

Natfly fra Paris og ankomst til Rodrigues

 

Torsdag den 25. februar 2016

Lige over midnat lettede flyet fra Paris.

  

Da vi fløj ”på kanten” af Kroatien fik vi vores aftensmad, den var meget velkommen. Det var ikke det værste flymad vi har fået, men det var jo også Air France vi fløj med. Frankrig har jo en stolt madtradition, som selvfølgelig også smitter lidt af på flymaden.
Efter maden var det blevet sovetid og gardinerne i flyet blev trukket ned, så vi ikke ville blive generet af morgensolen, som vi ”ville møde” efter yderligere et par timers flyvning.

   

   

   

Før vi landede på Mauritius fik vi atter lidt at spise.

 Vi fløj tværs ind over øen. Bjerget i baggrunden er la Morne, når vi senere på turen skulle bo på Mauritius, skulle vi bo vest for dette bjerg.

       

   

   

   

   

   

Vi skulle videre til Rodrigues ca. tre timer senere, så vi tjekkede ind, og gik i venteområdet. I tjek ind understregede hun, at vi skulle flyve fra gate 20 – lidt morsomt/overflødigt, der var nemlig kun den ene gate.

  

10 min. før planlagt afgang fløj vi mod Rodrigues.

   

   

   

Undervejs fik vi lidt at spise.

   

Ile au Sable.

       

Ile Au Cocos/Cocos Island – i baggrunden Ile au Sable. Vi skulle senere på turen på en udflugt til Cocos Island.

   

   

I lufthavnen på Rodrigues stod en chauffør og ventede på os, han skulle køre os til Les Cocotiers Hotel, hvor vi skulle bo i 5 nætter. Det var blevet helt mørkt, så vi så ikke meget andet end vejen, og livet langs vejen på vores køretur. Vi kunne konstatere at vejen var i god stand, men snoede sig meget det meste af vejen.

   

   

Vi fik os installeret på vores værelse, der skulle være havudsigt, men da det var helt mørkt, måtte vi vente til næste dag, med at nyde den.

  

Vi gik ned for at få vores aftensmad, og så var det ellers et par trætte danskere, der nød at komme til at lægge i en seng.

   

Vores GPS logger havde svært ved at modtage signal på Mauritius og Rodrigues, så vores kort for turen er meget ufuldstændig.