Tilbage til Rodrigues og Mauritius forside

Afrejse via København og Paris

Onsdag den 24. februar 2016

   

Vi stod op til en meget lang dag. Vi skulle først rejse aften og nat, så vi havde god tid, inden vi skulle hjemmefra kl. 13.15. Vi havde besluttet at tage bussen til Nyborg og toget videre derfra til København. På Hovedbanegården skulle vi skifte, idet der, pga. svenskernes paskontrol ikke kørte tog direkte til lufthavnen i Kastrup.

      

Naboens kat hilser farvel til os, den glæder sig til at have ”vores” fugle i haven for sig selv i et par uger.

Det hele gik meget glidende. Vi havde så god tid i lufthavnen, at vi besluttede at købe adgang til loungen. Vi valgte den vi ikke havde prøvet før, og den var en del bedre, end den vi var i, da vi rejste med Iceland Air et halvt år tidligere.

    

Vi benyttede tiden til at få lidt let at spise. Vi fik også synkroniseret tiden i vores kamera, og fik dem sat til Mauritius tid. Der er en tidsforskel på 3 timer i forhold til Danmark.

Ca. kl. 20 fløj vi fra København, vi skulle lige have en hurtig afisning inden vi lettede. Første stop var Paris, hvor vi skulle skifte terminal. Heldigvis var det i gåafstand, for Charles de Gaulle Lufthavnen er meget stor. Vi har før skullet med tog for at skifte terminal dernede.

   

   

   

Der var lige tid til en kop te inden vi skulle boarde det næste fly.

   

      

Vi havde købt billetter på Økonomi Comfort, for at få noget mere plads. Det viste sig, at det var et rigtigt godt valg. Der var som lovet mere plads, derudover var pladserne praktisk indrettet, og der var ekstra benstøtte.