Tilbage til Java & Bali forside

Sanur - Hjemrejse

Den 1. april 2015
Alt godt har en ende, og denne ferie lakkede også mod enden. Dette var den sidste dag på hotellet, så vi havde besluttet, at den skulle stå på afslapning og badning, inden den lange flyvetur hjem til Danmark.

   

   

   

   

   

   

   

   

Ved frokosttid gik vi op i byen og købte vores sidste frokost på vores yndlingsrestaurant, det var så 4. gang vi var der.

3-4 min. før dette billede blev taget, krøb der en rotte ned mellem nedløbsrør og muren…

   

     

Kl. 16.00 tjekkede vi ud fra hotellet og betalte vores regning. ½ time senere kom der en taxa for at hente os; den skulle køre os til lufthavnen.
Vi havde hjemmefra og også under turen fået at vide, at vi skulle lægge 200.000 rupier for at forlade landet. Så de penge havde vi haft lagt til side til formålet – da vi så kom til at skulle betale, viste det sig, at de var betalt i vores flybillet hos Singapore Airlines. Vi havde så pludselig en del rupier, vi skulle have brugt inden vi forlod landet, vi havde jo også nogle til lidt mad i lufthavnen. Er der noget vi ikke er gode til, så er det at handle i en lufthavn, vi syntes det hele er alt for dyrt. Men det endte da med at vi fik købt lidt ekstra kaffe.

 

Derefter fik vi os lidt aftensmad.

 

Så brugte vi de sidste rupier på lidt mere kaffe og lidt chokolade.

 

Ca. kl. 20.00 fløj vi fra Bali til Singapore, en flyvetur på lidt over 2 timer.

 

I Singapore skiftede vi fly, og fløj ca. midnat mod København. En flyvetur på over 12,5 time.