Tilbage til Java & Bali forside

Inden afrejsen - dagen før

Dette blev en rejse, hvor der blev lavet flere justeringer efter vi havde købt turen.
Den første ændring kom kort tid efter vi havde købt turen. Hele turen blev rykket en dag, idet Singapore Airlines ændrede deres flyvning mellem Singapore og Denpasar, så det blev andre ugedage de fløj på.
Ca. 3 uger før afrejsen fik vi atter besked om en ændring. Silk Air havde ændret deres flyveplan mellem Singapore og Yogyakarta fra et morgenfly til et eftermiddagsfly.
Det ville give os en del timer i lufthavnen, ovenpå en flyvning på 11,5 timer. Som kompensation blev der sørget for et lufthavnshotel til os i 6 timer samt et par spisekuponer pr. person.
10 dage før afrejsen fik vi besked om endnu en ændring. Det var planen at vi skulle flyve med SAS fra København til Frankfurt og derfra til Singapore.
Det var nu blevet ændret, så vi skulle flyve direkte fra København til Singapore. Ventetiden i Singapore var dog den samme, men vi skulle jo så ikke så tidligt afsted, så vi fik lov til at sove noget længere på afrejsedagen.
 

   

Fredag den 13. marts 2015
Før den sidste ændring i vores afrejseprogram, havde vi bestilt hotel i Lufthavnen i København, dette ændrede vi ikke på da den sidste opdatering kom.

   

Derfor tog vi afsted fra Svendborg sidst på formiddagen. Vi tog toget via Odense, idet vi gerne ville have et tog, der kørte direkte til lufthavnen, så vi ikke skulle skifte tog på Hovedbanegården.

Vi tjekkede ind på Hotel Hilton ude i lufthavnen.

   

   

   

Udsigt fra vores værelse på Hilton. 

   

   

Og da jeg (Lønne) på et tidspunkt lige skulle tjekke noget på Internettet, gik vi ned i lobbyen, hvor der var gratis Wi Fi. Såfremt vi ville benytte det på værelset, kostede det 180,- kr.
Imens jeg var på Internettet, fik Thorkild sig en dyr øl – forhåbentlig den dyreste på hele turen. 

   

         

Lidt senere tog vi Metroen til Amagerbro, for at besøge Eva og Trine, hvorefter vi vendte tilbage til hotellet, for at tilbringe natten der.