Tilbage til Den Dominikanske Republik forside

Hotel Be Live Collection Canoa

  

    

   

   

   

   

   

   

   

   

Måske et på nogle måder spartansk hotel, men med sjæl, atmosfære og charme. Omgivelserne var hyggelige, med masser af dyreliv/fugle. Ånden var lidt familiær, man følte sig genkendt og jargonen var meget fri. Personalet var meget serviceminded. Der var nogle få ting, der ikke var i orden på værelset, det blev ordnet omgående, da vi nævnte det.

Vi kan godt lide, at der er fred og ro, hvor vi bor, så den største grund til at vi valgte lige dette hotel var, at de har en voksenafdeling. Det viste sig blot, at lige ved siden af vores værelser, var der nogle pumper eller lignende, der kørte i døgndrift, samt en sportsbar, hvor der flere gange om dagen var konkurrencer og anden aktivitet, der blev sendt højt ud i en højtaler. Om aftenen var der er musiksted lige overfor vores værelse, hvor de spillede høj musik. Dette havde vi ikke mulighed for at vide, da vi valgte netop dette hotel.

Vi havde valgt en Junior Suite, det viste sig der var masser af plads: et soverum, et opholdsrum samt en køkkenafdeling. Derudover var der ikke mindre en tre terrasser, den ene terrasse var stor og meget ugenert, desværre med støj fra pumper og diverse aktiviteter.

Maden var god, men kaffe/te kunne de ikke lave, det blev lavet på lunkent vand. Kaffemaskinen på værelset kunne heller ikke varme vandet ordentligt op, måske en afkalkning kunne hjælpe. Vi havde heldigvis kogekande med.J

Idet vi havde valgt at bo i voksenafdelingen havde vi adgang til VIP loungen, hvor der hele dagen var lidt frugt, ost og kager, som vi kunne komme og tage, som det passede os. Derudover var der fri Wi Fi i VIP loungen og vi måtte spise på restauranterne hver aften. (Som almindelig gæst var der to timer Wi Fi pr. døgn og tre aftner på restauranterne) Internettet var dog meget langsomt, og vi skulle kunne bruge det gratis 15 timer på værelse – det lykkedes mig aldrig at logge på via min bærbare PC, vores smartphone kunne af og til komme på, men det var meget langsomt, og forbindelsen blev ofte afbrudt. Vi havde også ret til gratis roomservice samt vi kunne spise morgenmaden på en restaurant.

Indenfor hotellets område var der en lille afdeling af Llifestyle Holidays. De var meget aggressive i deres forsøg på at hverve medlemmer. De forsøgte sig også med os, men det fik de ikke noget ud af. Efterfølgende slog vi dem op på Internettet og læste flere advarsler og skrækhistorier om dem. Det er for os underligt, at et hotel vil samarbejde, med en organisation der har så blakket et ry.

Vejret var desværre ikke med os. Den første dag var vandet klart, og man kunne se, der var fisk i vandet. Der var ikke noget naturligt rev eller beplantning tæt på hotellet, men der var lagt nogle cementrør og lignende ned i vandet, for at der skulle være nogle steder for fiskene at holde til.
Desværre blæste det op den efterfølgende dag, vandet blev grumset og selv om vinden lagde sig, nåede vandet ikke at blive klart, så vi kunne snorkle og se noget de efterfølgende 5 dage. Solen skinnede og såfremt vi kun havde valgt ferien for at nyde solen, var det et fint sted at være.

Vær opmærksom på, at de hellere vil handle i dollars langt de fleste steder, så det skulle ikke være nødvendigt at veksle til Dominikanske Peso i lufthavnen.