Tilbage til Den Dominikanske Republik forside

Hotel Be Live Collection Canoa

Søndag den 22. januar 2017
Morgenmaden besluttede vi os at spise fra den store fælles buffet. Det var ret forvirrende; måden maden var sat op på, var lidt uoverskueligt for os, og så var der enormt mange mennesker.

       

   

   

   

Udsigt fra vores altan.

   

Vi brugte en del af dagen, på at finde noget badetøj til mig, der var ikke det store udvalg i str. Lønne. Vi fandt dog noget der kunne bruges, og håbede så på at kufferten ville dukke op senere samme dag, ellers skulle vi jo på indkøb igen.

   

   

   

Efter indkøbet gik vi en lille tur i vandet, mest for lige at tjekker forholdene derude. Det blev hurtigt ret dybt, men vi formodede vi havde ramt højvandet, så vi besluttede at vi senere skulle finde en tidevandstabel, så vi kunne indrette os lidt efter den de kommende dage.

       

   

   

Jeg manglede min snorkel meget. Thorkild havde ikke taget sin med i vandet her første gang, han fandt dog ud af, at den havde været god at have på. Vi så lidt fisk, men pga. af den høje vandstand og manglende snorkel, bevægede vi os ikke ret meget omkring. Jeg er ikke nogen supersvømmer, så jeg turde ikke komme ud, hvor jeg ikke kunne bunde, samtidig manglede jeg mine dykkerbriller med styrke, (jeg havde lånt Thorkilds svømmebriller, men de er uden styrke).

   

Frokosten fik vi på værelset denne dag.

  

   

   

   

Aftensmaden fik vi i en brasiliansk restaurant. Konceptet var, at vi hentede tilbehør ved en buffet, og så kom der tjenere rundt med kød ved bordene.

   

   

   

   

Til slut blev vi tilbudt en Mamajuanna – Thorkild sagde ja tak, og det syntes pigerne var meget sjovt, de fniste hver gang de gik forbi vores bord. Mamajuanna skulle have mange gode egenskaber, men det pigerne fniste af var, at den efter sigende også skulle være fremmende for potensen.

Et forsøg på at fotografere stjernerne.