Tilbage til Den Dominikanske Republik forside

Afrejse til Den Doninikanske Republik

Med flyskifte i Paris

Lørdag den 21. januar 2017

   

Det var mørkt og tåget, da vi stod op kl. 4.00 for at køre til lufthavnen i København. Dagen før havde jeg været en tur ude i haven for at fotografere lidt.

      

   

I Københavns Lufthavn fik vi lidt at spise i loungen, inden vi skulle med et fly til Paris. Der var stadig en del tågebanker, og temperaturen var lidt over frysepunktet.

   

Vi kom afsted lidt forsinket, men indhentede det åbenbart, idet vi landede i Charles de Gaulle Lufthavnen planmæssigt.

   

   

Efter landingen kørte flyet ca. 10 min. for at komme nær terminalen, men den parkerede et godt stykke fra, og vi skulle med bus ind til terminalen.

       

Vores fly videre var begyndt at boarde inden vi nåede gennem paskontrollen, hvor vi stod i kø i 45 min. Vi skulle så lige med bus for at komme til den gate hvor vores fly var, vi er normalt vant til at have god tid, men her var der ikke tid til andet end at finde den gate, hvor vi skulle flyve fra.

       

   

       

   

Vi landede i Punta Cana, for at komme ind i landet skulle vi lige hver betale 10 $ - derefter skulle vi igennem paskontrollen og så videre hen for at hente vores bagage. Vi benyttede lidt af tiden, inden bagagebåndet begyndte at levere, til at få vekslet lidt penge til de lokale pesos.
Så begyndte der at komme bagage. Efter nogen tid fandt vi Thorkilds kuffert taget af båndet. Så ventede vi, og en del andre, vi ventede, ventede og ventede – til sidst kom der ikke mere bagage, så min kuffert skulle åbenbart overnatte i Paris.

Billedresultat for smiley thumbs down

Vi fik efterlyst min kuffert, og så gik vi gennem tolden ud og fandt ret hurtigt det selskab, der skulle stå for vores transport til hotellet. Vi var ventet, og der blev kaldt på en gut, der skulle vise os ud til bilen – der var bare ikke nogen bil – vi gik frem og tilbage langs vejen med ventende biler et par gange, og vores hjælper skældte ud i telefonen op til flere gange, så efter 20 minutter fandt han endelig en bil, der skulle køre os til hotellet.

  

Klokken var efterhånden blevet mange, så da vi var blevet tjekket ind, gik vi med det samme over til en restaurant, hvor der var blevet reserveret bord til os. Godt nok en time tidligere, men da var vi jo ikke ankommet. Det tog meget lang tid inden vores lunkne suppe kom, så vi sad og var lige ved at falde i søvn, det var jo efterhånden blevet en lang dag.

Heldigvis kom vores fisk, ret hurtigt efter suppen.

    

Tilbage på vores værelse, fik vi det lige fotograferet inden vi tog det i brug. Vi havde bestilt en Junior Suite, der var masser af plads og ikke mindre end tre altaner, den ene var ret stor.

   

   

   

   

   

Endelig, lidt mere end 24 timer efter vi var stået op, kunne vi komme i seng og få nogle velfortjente timers søvn.